Húsvizsgálati bélyegző
Húsvizsgálati bélyegző
Húsvizsgálati bélyegző – sárgaréz bélyegzők húskészítmények felhasználhatóságának jelölésére, vágóhidak számára – bélyegzők vágóhidak és állatorvosok számára
A húsvizsgálati, valamint a húskészítmények felhasználhatóságának jelölésére szolgáló bélyegzőket a vágóhidakon és azokon kívül a különböző fajtájú húsok származási helyének és fogyaszthatósági idejének feltüntetésére használják.
A húsvizsgálati bélyegzők a következő jellemzőkkel rendelkeznek:
|
Rendelési információk:
Megrendeléskor az állatorvos, illetve a vágóhíd működési engedélyének a számát is fel kell tüntetni. Kérjük, hogy a megrendeléshez a működési engedély másolatát is csatolja hozzá.
Megjegyzés tisztításhoz:
Rézrozsda: A sárgaréz idővel rozsdásodásnak indulhat, ami károsan befolyásolja a termék által nyújtott minőséget. Kérjük, hogy kizárólag vörös-, illetve sárgaréz tisztítására szolgáló, kereskedelmi forgalomban kapható tisztítószert használjon. Ügyeljen rá, hogy a termék ne érintkezzen ecettel és más, hasonló anyagokkal.
Bélyegző húskészítmények felhasználhatóságának jelölésére:
Bei einer Bestellung benötigen wir Ihre Veterinär Kontrollnummer bzw. die Kontrollnummer des Schlachthofes. Wir ersuchen, eine behördliche Genehmigung bei der Bestellung beizulegen.
Ár: A húsvizsgálati bélyegzők vételárára vonatkozó információkért, kérjük, hogy töltse ki Kapcsolatfelvételi űrlapunkat, vagy küldjön egy e-mailt a következő címre: info@margreiter-technik.at. Értékesítő munkatársaink bármikor szívesen állnak rendelkezésére!